HOVEDSIDE
FAG
SAMLINGER
STUDENTSIDER

SØKNADSSKJEMA
FJERNUNDERVISNING
KVALIFIKASJONER
TEMPO/PLAN
SERTIFIKAT
PRISER
LÅNEKASSEN
UTSKRIFT
    

;

   

Nyheter:
Velkommen til nytt semester i Nettverkssertifikatet. Vi tar opp nye studenter nå. Du melder deg på ved klikke på søknadsskjema i
menyen til venstre.
Vi har laget en mer utskriftsvennlig versjon (uten lenker) av hele
presentasjonen.

 

Nettverkssertifikatet
E.C. Dahls gate 2
7012 Trondheim
Tlf. 73 55 95 40
Fax 73 55 95 41
www.aitel.hist.no

 

Påmeldingsfristen
for høsten 2006 er

25. august.

   
 IT- og Internett-drift

Førstelektor
Arne B. Mikalsen
Tlf. 38 18 02 47
arne@aitel.hist.noHva inneholder studiet?
Studiet innen IT- og Internett-drift er et kort og praktisk rettet studium med vekt på fag som er direkte anvendbare i en driftsrelatert jobb. Med dette studiet vil du være i stand til å ha driftsansvar (jobbe som systemansvarlig) i et nettverk basert på Novell eller Windows Server (så godt som alle nettverk). I tillegg vil du ha gode kunnskaper innenfor planlegging og design av en bedrifts informasjonsstruktur (intranett).

Du vil lære mye drift på et halvt års studium. Dette fordi vi har tatt bort alle grunnlagsfagene (matematikk, programmering, databaser, etc) og holder oss til de rene driftsfagene.

Sertifikat
Når du har fullført denne fagpakken på 30 studiepoeng vil du oppnå et Nettverkssertifikat. Dette dokumenterer dine resultater og kunnskaper på området og vil være nyttig å ha som jobbsøker.

Nettverkssertifikatet: www.nettverkssertifikatet.no. E.C. Dahls gate 2 - 7012 Trondheim - Tlf. 73 55 95 40 - Fax 73 55 95 41. Webredaktør: theresem@tisip.no